augusztus 30, 2019

Közös családi kirándulás

Debreceni Kolbász
Uncategorized

Két hónappal ezelőtt elmentünk a családdal Debrecenbe, hogy egy kicsit kikapcsolódjunk, feltöltődjünk és kiránduljunk egy jót. Sportos család vagyunk, eljárunk néha biciklizni, a srácaim járnak úszni, a férjem pedig imád futni is.

Fontosnak tartom, hogy a család együtt töltsön időt, rendszeresen. Ez még elég könnyű, amikor a gyerekek kisebbek, akkor van már kisebb bökkenő, amikor belépnek a serdülőkorba. Akkor bizony minden más fontosabb, ráadásul szülőként már cikinek számítunk. Nincs is ezzel gond, én is átmentem ezen a fázison, bár hamar rájöttem, hogy ez nem sok mindent ér, és ez a viselkedés csak szimplán hisztit jelent, semmi mást. Aztán amikor erre rájöttem, kiderült, hogy a szüleim még mindig menők és volt, hogy apukámmal mentem koncertre, vagy elvittem anyukámat vásárolni, amikor már kerestem egy kis pénzt és meg tudtam lepni őt ilyesmivel.

Szóval nekünk most még azért elég könnyű dolgunk van, a kisebbik fiam 9 éves, a nagyobbik 11 éves. Bármikor benne vannak egy kis kalandba és alig várták, hogy végre közösen eljöjjünk Debrecenbe. Látszik egyébként, hogy nem csak a felnőttek tudják megunni a folyamatos városi nyüzsgést és hangzavart, hanem ugyanúgy a gyerekek is.

Elmentünk kocsival, szépen mindent bepakoltunk, amire szükségünk volt, aztán eltöltöttünk körülbelül másfél napot Debrecenbe. Utána elmentünk egy kicsit más vidékre, ahol lehetőségünk akadt nagyon kirándulni és biciklizni is egyet.

Élveztük a közösen eltöltött napokat, és örülök neki, hogy lehetőségünk adódott elszakadni kicsit a mindennapokból.