Takarítógépeket kisebb cégek is bérelhetnek

Azt szeretem leginkább a városomban, hogy mindig van olyan program, aminek köszönhetően ki tudunk mozdulni a lakásból a családdal. Legyen szó bármilyen ünnepről, alkalomról, nincs olyan, amivel kapcsolatban ne ragadnák meg a lehetőséget, és ne szerveznék a főtéren remek programokat. Napok óta izgatottan várjuk a családdal az adventi vásárt, ahol tavaly is nagyon finom forró csokit kaptunk, de természetesen nem csak a forró csoki miatt érte meg kimenni, remek árusok is voltak. Emlékszem, hogy egy nagyon szuper kis szakácskönyvet sikerült az egyik könyves árustól szerezni, amiből már több receptet is elkészítettem a családnak, néhány igazán a kedvencünkké vált. Ezen kívül jégkorcsolyázni is szoktunk, bár most nem tudom, hogy a lábam mennyire fogja bírni, de a gyerekek biztos, hogy ki fognak menni korcsolyázni az apjukkal.

Nemrég a művelődési ház vezetőjével beszéltem néhány szót. Említette, hogy tönkrement a takarítógép náluk, és hogy most pont azon gondolkodik, hogy honnan szerezzenek újat, de nem könnyű beilleszteni egy ilyen nagy kiadást a költségvetésbe. Említettem neki, hogy biztos, hogy lehet ilyen gépeket bérelni, és érdemes utánanézni annak, hogy vannak-e olyan bérelhető gépek, amik nekik jól jönnének.

Meg is találtam a Greenway Kft céget, akik bérelhető gépeket biztosítanak, legyen szó hosszabb vagy rövidebb távú bérlésről, minden esetben a rendelkezésre állnak. Természetesen sok kérdés felmerült a takarítógép bérléssel kapcsolatban, hiszen senki nem szeretne kényelmetlen helyzetbe kerülni a felmerülő váratlan költségektől, de biztosítottak arról, hogy náluk csak a megbeszélt havi díjat kell fizetni. Nincsen semmilyen egyéb költség, ami felmerülhet, a havidíj tartalmaz mindent, a szervizelés az ő dolguk, ezzel kapcsolatban nincs külön díjazás. Ráadásul rendszeresen tartanak megelőző karbantartást, amit szintén nem kell külön fizetni, illetve semmilyen szervizköltségekkel nem kell számolni, ami azt jelenti, hogy a havi díj még a kopó alkatrészeket is tartalmazza. Vagyis, ha bármi bármikor tönkremegy a bérbe vett takarítógépben, akkor annak a szervizelését és a hozzá szükséges alkatrészeket és költségeit is ők vállalják, nincs külön díjazása. Ráadásul, ha bármi történik, akkor akár 12 órán belül, de legkésőbb 24 órán belül kiszállnak. A bérelhető gépek oktatását sem hagyják ki, mindent megtanítanak, ami ahhoz kell, hogy a legjobban ki tudják használni a gép által nyújtott lehetőségeket. Megeshet, hogy valamilyen oknál fogva az adott modell már nem jó a cég számára, ilyenkor lehetőség van modellcserére. A szállítás során felmerülő költségekkel sem kell külön számolni, ezek mindegyikért tartalmazza a havi díj.

Azt is megtudtam, hogyha nem tudjuk eldönteni, hogy melyik gépre van szükségünk a munka során, akkor ingyenesen felmérik a munkaterületet, és segítenek kiválasztani azt a gépet, ami a leginkább megfelel az adott munkaterület takarítására, tisztántartására. Amikor pedig megtörténik a takarítógép kiválasztása, akkor elszállítják a munkaterületre, aminek szintén nincs külön költsége, ezt mind tartalmazza a havidíj.

A művelődési ház vezetőjében felmerült még az a kérdés, hogy mit fognak tenni akkor, hogyha a bérbe vett gépnek lesz valami problémája, hiszen az nagyon szuperül hangzik, hogy a karbantartással és szervizeléssel nekik nem kell foglalkozni, viszont mit csinálnak addig, amíg nem kapják vissza a gépet. Megnyugtattam, hogy nem fognak gép nélkül maradni, ugyanis a befizetett havidíj még ingyenes cseregépet is biztosít, abban az esetben, ha a bérbe vett gépet el kell szállítaniuk. Ha pedig új burkolatot használnának, és a korábban bérbe vett takarítógép már nem felelne meg az új munkafelületnek, akkor sincs semmi probléma, ugyanis kicserélik a takarítógépet egy másik gépre, ami megfelel az új munkaterülethez. Végül annyira megtetszett neki ez a lehetőség, hogy fel is hívta őket, és már le is egyeztettek minden fontos infót a takarítógép bérléssel kapcsolatban, így hamarosan már náluk is lesz a bérelt takarítógép, aminek érkezését mindenki nagyon izgatottan várja.

Bérelhető gépek