Az anyagi biztonság nagyon fontos, ezért kötöttem egy jó lakásbiztosítást

pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas
pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas

Mindenki megváltozik, mikor felnő és családja lesz. Amíg fiatal voltam, jellemző volt rám a „majd csak lesz valami” hozzáállás, de amióta családom van, nem tudok elég körültekintő lenni. Egy családos ember óvatos, szem előtt tartja, hogy már nem csak magáért felel, hanem a gyermekei és a családja épségéért is, minden helyzetben. Nem csak arról van szó, hogy beköti a gyereket a kocsiban, megfogja a kezét az utcán, vagy amikor kirándulni mennek, nem engedi elcsatangolni, figyel, hogy ne essen el, nem hagyja el városnézés közben. Ezek nagyon alap dolgok.

A biztonság teljes fogalmához hozzátartozik az anyagi biztonság is. A gyermekeinknek, családunknak olyan anyagi hátteret kell biztosítanunk, amelyben felnőve a maximumot tudják nyújtani. Nem minden a pénz, mégis egy családos embernek gondoskodnia kell a családja biztonságáról, arról, hogy egy bizonyos életszínvonalon tudjanak élni.

Nem minden a pénz, ahhoz, hogy jól felneveljünk egy gyereket, szerintem sokkal fontosabb a szülői jelenlét, az érzelmi támogatás és a törődés. Csak ezek után következik az anyagi biztonság.

Az anyagi biztonság megteremtéséhez szükség van egy jó munkára, magas jövedelemre, egy biztos munkahelyre.

Sajnos, ott tartunk, hogy most már semmi sem biztos. Egy családos ember igyekszik mindent tovább gondolni, igyekszik úgy tervezni az életét, hogy a felesleges kockázatokat kiiktatja. A biztonság talán a legfontosabb a gyereknevelésben.

A váratlan helyzetekre is fel lehet készülni. persze, mondhatjuk, hogy pont azért váratlan, mert nem tudunk felkészülni rá. Pedig vannak olyan cégek, akik éppen ezzel foglalkoznak. Elemzik a kockázatokat és pénzügyi megoldást nyújtanak rá: ők a biztosítók.

A biztosítás egy havi összegért cserébe segítséget nyújt a váratlan helyzetek esetén. Sok minden bekövetkezhet az életünkben, ami megzavarhatja a családi békét és anyagi bizonytalanságba taszíthat minket.

Nem kell itt nevetségesen eltúlzott dolgokra gondolni, elég a legalapvetőbb természeti jelenséget alapul venni, a villámot. A viharok velejárója, az életünk része, és hiába van villámhárítónk, sajnos rengeteg háztüzet okoz még mindig a villámlás. Egy háztűz pedig elég ahhoz, hogy tönkre tegye egy család életét, hogy mindent a nulláról kelljen kezdeniük felépíteni.

Amennyiben jól választunk biztosítást, az ilyen katasztrófákon is túl tudunk lendülni, hiszen, ha bármi olyasmi történik, ami benne volt a szerződésünkben, garanciát vállalt rá a biztosító, anyagi segítséget nyújtanak a felújításokhoz vagy az újrakezdéshez.

Persze ettől nem lesznek kevésbé rémesek az ilyen katasztrófák, de szülőként kötelességünk minimalizálni a balesetekkel járó kockázatokat, amit egy remek biztosítással a legegyszerűbb megtenni.

Ha biztosításról van szó, mindig a pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldalt szoktam ajánlani. A 20 éves múlttal rendelkező biztosítási vállalat mindig segít meghozni a legjobb döntést.

Rengeteg lakásbiztosítás létezik, itt pedig segítenek választani. Közösen megkeressük azt, amelyik az igényeinknek és a pénztárcánknak a legjobban megfelel, így igazán felelős döntéseket hozhatunk. Hiszen minek kötnénk mondjuk olyan biztosítást, amiben fizetnek a hajónkat ért károsodásokra, h nincs is hajónk? Egyszerű kissé buta példa, de erről van itt szó.

A pannonsafe tehetséges szakemberei segítenek olyan döntéseket hozni, mik nekünk a legjobban megérik. Senki nem szeret ara gondolni, hogy mennyi veszélynek van kitéve nap mint nap, hogy milyen egyszerűen felfordulhat az életünk, ehhez pedig elég csak egy vihar, egy baleset. Elég csak egy kicsit figyelmetlennek lenni és bedugva hagyni egy hajvasalót, hogy másnap már ne legyen hova hazamenni az esti buli után.

Amíg nem voltak gyerekeim, az ilyesmikkel nem foglalkoztam igazán. Aztán megszületett az első fiam, és rájöttem, mennyi minden van, amit meg kell tennem azért, hogy biztonságban élhessen.

Amint lejárt az előző lakásbiztosításunk, egyből kerestünk is egy céget, ahol igazi hozzáértők dolgoznak és segítenek abban, hogy igazán felelős döntéseket hozzunk.

Nem ért mindenki a pénzügyekhez és a biztosításokhoz, és ez így is van jól. Vannak olyan emberek, akik értenek hozzá helyettünk és nem csak hogy értik a dolgukat, de minden tudásukkal azon dolgoznak, hogy számunkra előnyös feltételekkel keressenek biztosítást.

A mai világban szerintem felelőtlenség, ha valaki a saját biztosítását intézi. A biztosítócégek ugyan nagyszerű csomagokat kínálnak, sokszor előfordul, hogy számunkra nem egészen előnyös biztosítást kötnek velünk.

Van olyan ismerősöm, akinek a lakásbiztosítása például egyetlen gyakori balesetet sem fizet, akkor sem fizet, ha betörnek hozzájuk, de például árvíz esetén az összes kárt megtérítené. Ez az ismerősöm egy magas dombon lakik és semmi víz nincsen a közelében.

Ez a biztosítás inkább azoknak lett kitalálva, akik a Duna vagy a Tisza korábbi érterén laknak. Ebben segít a pannonsafe, olyan biztosítást találunk náluk, ami megfelel minden igényünknek, fedezi a leggyakoribb veszteséget előidéző eseteket és a lehetőségek szerint teljesen személyre szabott.

Amikor biztosítót váltunk, azt is szem előtt kell tartanunk, hogy a biztosítás lényege, hogyha szükség van rá, akkor megóvjon minket attól, hogy hirtelen anyagi terhek szakadjanak rák Éppen ezért nem célunk, hogy maga a biztosítás legyen az a bizonyos anyagi teher.

Megbízható, és korrekt biztosítót kell keresnünk, akik fair feltételeket szabnak és természetesen nem a kiskapukat keresik. Ilyen a pannonsafe is. Korrektek, megbízhatóak és ami talán a legfontosabb, hogy pénztárcabarátok.

A honlapjukon a biztosításaikkal és az eljárásokkal kapcsolatos információk mellett az ügyfelekben gyakran felmerülő kérdésekre is választ kaphatunk. Persze, ha nekünk mások a kérdéseink, mint a többségnek, akkor sem hagynak minket válaszok nélkül.

Igazán 21.századi módszerekkel dolgoznak, így például már egy chatablakon keresztül is feltehetjük a minket leginkább foglalkoztató kérdéseinket.

Már 10 éve náluk vagyunk, a szerződésünk lejártával pedig természetesen úgy döntöttünk, hogy ismét őket választjuk. Fel is kerestük az ügynököt, aki az előző biztosításunkat kötötte.

Az oldalon egyébként van lehetőség arra is, hogy online kössük meg az új biztosítást, de bármennyire is igyekszem haladni a modern világ vívmányaival, vannak dolgok, amikben jobban szeretem a hagyományos módszereket.

Ezért újra átbeszéltük a feltételeket, a változtatásokat, így ismét megkötöttük a biztosításunkat a szerintem legmegbízhatóbb céggel.

Persze, szerencsére nem kellett még igénybe vennünk a szolgáltatásaikat, mármint szerencsére a lakásunk ép, minden katasztrófa elkerült még minket eddig. Remélem ez így is marad.

De sajnos vannak olyan emberek, akiknek már fizetett a biztosító, mert valami olyan balesetük volt. Ők mindenki előtt felvállalják a véleményüket. Rengeteg pozitív véleményt lehet olvasni a pannonsaferől.

Nem a kiskapukat keresik, korrektek, gyorsak. Mindig időben fizetnek, és mindig annyit, amennyi jár. A papírmunkát gyorsan intézik, igyekeznek mindennel, hiszen az idő pénz, és a bajba jutott családok sem jókedvükből akarják beváltani a biztosításukban foglaltakat, hanem mert valóban szükségük van rá.

Én maximálisan meg vagyok elégedve mind az ügyintézéssel, mind a nyújtott biztosítások minőségével és tartalmával.

Azoknak, akik egy valóban jó és fair biztosítást szeretnének kötni az otthonuk védelmében, bátran ajánlom a pannonsafet, ahogyan annak idején nekem is jó szívvel ajánlották mások.