Neked mi a legfontosabb az életben?

Legyen szó a családról, sportról, munkáról vagy kultúráról, ezekről a szavakról mindenkinek más jut eszébe. Valaki a családot szentnek és sérthetetlennek tartja, hiszen ez jelenti számára a biztonságot. Vannak olyan emberek, akiknek az élete a sport, ezért náluk az első 3 legfontosabb dologban benne van a sportolás és a mozgás. Nagyon sokan a munkájuknak élnek. Azok az emberek, akik megtalálták a hivatásukat és azt a munkát, amit örömmel csinálnak, nekik az életükben fontos szerepet tölt be az állásuk. Viszont vannak olyanok is, akik a kultúráért vannak oda, és minden szabadidejüket ezzel töltik.

Teljesen mindegy, hogy kinek mi fontos. Egy a lényeg, hogy tiszteletben tudjuk ezt tartani. Hiszen mindannyian különbözőek vagyunk, ezért nem várhatjuk el azt sem, hogy mindenkinek ugyanaz, ugyanannyira fontos legyen.

Amikor elkezdtem a vállalkozásom építését, akkor a legelején még nem is tudtam, hogy mekkora fába vágtam a fejszémet. Viszont pár hónap után szembesültem vele. Jöttek a problémák és a folyamatosan megoldandó feladatok. Sok segítségre volt szükségem, hogy helyt tudjak állni ebben a helyzetben. Ekkor megfogadtam, hogy minden olyan lehetőséggel élni fogok, ami meg tudja könnyíteni a vállalkozásom életét.

Amikor rátaláltam a Roadrecord oldalára, akkor egyből láttam, hogy az ő szolgáltatásuk nekem kell.

Mivel foglalkozik a Roadrecord?

Létrehoztak egy olyan útnyilvántartó programot és mobil applikációt, aminek a segítségével sokkal gyorsabban és könnyebben lehet kitölteni és létrehozni ezeket a nyilvántartásokat. Ezzel nemcsak időt tudunk megspórolni, hanem a könnyű kitöltésének köszönhetően a hibázási lehetőségektől is meg tudjuk óvni magunkat. A NAV előszeretettel ellenőrzi ezeket a nyilvántartásokat, hiszen adóoptimalizálás szempontjából is nagyszerű lehetőség ez a nyilvántartás egy vállalkozás számára. Éppen ezért, ha nem vagyunk benne biztosak, hogy hogyan tudjuk az előírásoknak megfelelően vezetni a nyilvántartásainkat, akkor a Roadrecord szolgáltatását mindenképp megéri használni.

Céges utakra használod a saját autódat?

Ha rendszeresen használod a saját autódat céges utakra, akkor a kiküldetési rendelvényt ne felejtsd el kitölteni. Amennyiben ezt megteszed, akkor évente majdnem kétmillió forint költségtérítést kaphatsz vissza. Amikor először szembesültem ezekkel a lehetőségekkel, akkor nagyon megörültem nekik. El is döntöttem, hogy a Roadrecord segítségével minden ilyen költségtérítéssel és adóoptimalizálási lehetőséggel élni fogok. Az ő rendszerüknek köszönhetően az egész nem látszódott olyan nehéznek és bonyolultnak. Hiszen valójában ezek nem is olyan bonyolult dolgok. Csak abban az esetben, ha valaki nem ért hozzájuk. Viszont ez nem fordulhat elő, ha a Roadrecord mobil applikációját vagy elektronikus programját használod. Az elektronikus menetlevél kitöltése és megértése itt szinte gyerekjáték.

elektronikus menetlevél

Biztosra szeretnél menni és mindent megtenni annak érdekében, hogy a nyilvántartásaid NAV-állók legyenek? Vannak kérdéseid a témában, de nem tudod kinek tedd fel őket?

Mindkét esetben jó választás lehet a Roadrecord. A honlapjukon nagyon sok információ megtalálható cikk formájában. A blogoldalukon olvashatsz különféle trükköket és tippeket, illetve hasznos információkat a nyilvántartásról és az adóoptimalizálásról. Mindezt közérthető módon megfogalmazva. A Roadrecord-nak köszönhetően mostantól érteni fogsz az útnyilvántartáshoz és az ezzel kapcsolatos lehetőségekről is időben fogsz tájékozódni.

3,5 tonna alatti kisteherautóval rendelkezel? Ebben az esetben 100% lízing és dízel áfa levonással tudsz élni. Kíváncsi vagy az ezzel kapcsolatos részletekre? Akkor a Roadrecord honlapján mindent megtalálsz.

Visszamenőleg lenne szükséged útnyilvántartásra? A Roadrecord ebben is segít!

Amennyiben évekig nem vezetted az útnyilvántartást, viszont most mégis szükséged lenne rá valami miatt, vagy vezetted, de nem megfelelő módon, akkor keresd bizalommal a Roadrecord csapatát! Ha megadod nekik az adatokat, akkor ők visszamenőleg is el tudják készíteni a NAV-álló nyilvántartást. Nekik köszönhetően semmi sem lehet akadály.

Eddig mennyi időt vett igénybe az útnyilvántartások vezetése?

Ha a Roadrecord-ot választod, akkor havonta csak 7 percet fog igénybe venni ezeknek a nyilvántartásoknak a vezetése. Ez jól hangzik, ugye?

Amikor ezt megláttam a honlapjukon nem is akartam elhinni. Viszont ahogy elkezdtem használni a mobil applikációt, akkor már meg is tapasztaltam, hogy mennyire időhatékony tud lenni a Roadrecord szolgáltatása.

Ha Te sem szeretnél feleslegesen időt tölteni az ilyen nyilvántartások vezetésével, akkor itt a lehetőség, hogy ezen változtass!

Mennyibe kerül az online útnyilvántartás? 14 napig teljesen ingyen ki tudod próbálni. Ha ez idő alatt úgy döntesz, hogy a te életedet nem könnyíti meg és még sincs rá szükséged, akkor visszamondhatod. Ez az ingyenes próbaidőszak szerintem egy garancia lehet arra, hogy a szolgáltatás valóban jó és hasznos a vállalkozások számára. A Rodarecord segítségével ugyanannyi idő alatt több feladat elvégzésre leszel alkalmas.

Élj a lehetőségekkel és élvezd a digitalizáció előnyeit! Ha ki szeretnéd próbálni a Roadrecord NAV-álló útnyilvántartó programját, akkor nem kell mást tenned, mint felmenni a honlapjukra, rámenni az árakra és regisztrálni az ingyenes 14 napos próbaidőre. Ha tetszik az elektronikus menetlevél, akkor pedig ne habozz és használd minden alkalommal, amikor szükséged van rá. Veszíteni valód nincs. Akkor miért ne vágnál bele?