A családom érdekében odafigyelek a motorgumik állapotára

Számomra mindig is fontos volt a család, és a velük töltött minőségi idő. Ezért mindig igyekeztem úgy élni, hogy minél tovább lehessek majd a családommal, szeretteimmel. Emiatt néhány dolgot megváltoztattam magam körül, ami régen nagyon fontos volt. Ilyen például a motorozás. Régen nem számított eső, hó, semmi, csak mentem, és élveztem a száguldás nyújtotta szabadság érzését. Aztán, ahogy nekem is férjem, gyerekeim lettek, sokkal óvatosabbá váltam. Hiszen innentől kezdve már nem csak a saját életemért, hanem mások életéért is felelőssé váltam. A motorozást ugyan nem hagytam el teljesen, mert nem tudnám, de sokkal körültekintőbben szelem a kilométereket. Illetve a műszaki biztonságra is jobban odafigyelek, mint például a gumik rendszeres időközönként történő cseréje.

Ezt a feladatot már csak a motortire.hu segítségével végzem el. Náluk mindig találok megfelelő motorgumikat elég baráti áron. Mivel már többször vásároltam tőlük, beléptem a törzsvásárlóik közé, így további kedvezményekben szoktam részesülni. Például a motortire.hu-nál vásárolt gumikat kedvezményesebb áron szerelik a legkorszerűbb technológiával. Persze azokat a motorokat is oda lehet vinni, amiknek a gumijait az ember nem a cégtől vásárolta. Mindehhez csak egy előzetes időpont egyeztetés kell, és már vihetjük is a járgányunkat. A szerelésre 6 hónap garanciát vállal a motortire.hu. Az oldal motorgumi szerelés fülén, ha lejjebb görgetünk, találhatunk egy árlistát. Így nem érhet meglepetés, ha a motorgumikat szervizbe visszük, mindenki kalkulálhat úgy anyagilag, ahogy neki megfelel.

Gumiszerelésre akkor van szükség, ha gumicserére volt szükség az abroncs elöregedése, hibás kopása vagy sérülése miatt. De ezeken kívül gumiszerelésre természetesen bármikor máskor is szükség lehet, amikor úgy érezzük, hogy a biztonság megköveteli. Van egy online időpontfoglaló rendszer, aminek segítségével könnyen és gyorsan tudunk időpontot foglalni szervizbe. Én mindig üdvözlöm ezeket az újításokat, mert nagyban megkönnyítik az ember életét, mintha telefonálgatnia kellene szabad időpontért.

Még nem is vettem észre egészen eddig, hogy nyílt újonnan egy autószerelő műhely is, ahol minden típusú autót tudnak fogadni. El tudják végezni az alapvető karbantartási feladatoktól kezdve a teljes körű szervizelést is. Nagyon örültem ennek az új lehetőségnek, mert a motorommal kapcsolatban már be tudták bizonyítani a profizmusukat. Remélem, ez az autómmal sem lesz másként. Nem csoda, hogy a szakmájukban nagyon profik, hiszen a motortire.hu oldalának az üzemeltetője a Taylor Kft. Magyarország egyik piacvezető autógumi, robogó gumi és motorgumi forgalmazója. Ezt a céget 2005 – ben alapították, és 2008 óta foglalkoznak motorabroncsokkal, illetve a felszerelésükkel. Ez 16 évnyi szakmai tapasztalatot jelent, ami nem kevés. Én mindig a házhoz szállítást választom, mert az esetek nagy többségében otthon vagyok a gyerekeimmel, így ráérek bármikor átvenni. A DPD futárszolgálat szokta a kiszállítást elvégezni hétköznap 8 és 17 óra között. Nekem eddig minden flottul ment velük, mindig időben, és ami a legfontosabb, épségben kaptam kézhez a csomagjaimat. Nagy előny szerintem a motortire.hu esetében, hogy ha az általunk megrendelt termékek készleten vannak és 12 óra előtt leadjuk a rendelésünket, akkor akár másnap kézhez is kaphatjuk a csomagunkat. Volt már olyan eset, hogy egy motoros túrára mentem volna néhány napon belül, de nagyon rossz állapotban voltak a motorgumik a motoromon. Valahogy teljesen kiment a fejemből. De ennek a gyors szállításnak hála, minden megoldódott, és biztonságosan el tudtam menni a motoros túrára. Bárki, aki kérdezi, szívesen tudom ajánlani a motortire.hu-t.

motortire.hu