Mi is az a csatornakamerázás? Erről beszélgettünk debreceni barátainkkal

Az egész család nagyon szereti Debrecent, évről évre ellátogatunk egy-két napra, vagy akár többre is. Nem tudjuk megunni, sőt, az egyik ilyen nyaraláson összebarátkoztunk egy hasonló korú házaspárral, akiknek még a gyermekeik is egyidősek a mieinkkel. Azóta mindig meglátogatjuk egymást, hol ők töltenek el nálunk egy-két napot, hol mi utazunk el hozzájuk Debrecenbe.

A legutóbbi ilyen alkalom azonban majdnem meghiúsult, hisz dugulás keletkezett az otthonunkban. Én persze azonnal bepánikoltam, a férjem azonban megnyugtatott, hogy nincs minden veszve, ne mondjuk le a találkozót, hanem inkább kérjünk segítséget. A Vizszereles.net szakemberei pedig jöttek, láttak és győztek. Elhárították a hibát.

Hogy hogyan? Csőkamera segítségével térképezték fel a rendszer, és állapították meg, hogy hol van a dugulás. Erről már debreceni barátainkkal beszélgettünk egy pohár bor mellett, miután elmeséltük, hogy min mentünk keresztül. Persze utólag már mosolyog az ember, de akkor igenis bepánikoltam. Szóval elkezdtünk beszélgetni, hogy mit is tudnak a Vizszereles.net szakemberei, hogy mi is az a csőkamerázás.

A csatornához nehéz hozzáférni, épp ezért okoz nagy problémát, ha valami meghibásodik a rendszerben. Amikor tehát csőtörés vagy dugulás van, akkor érdemes ezt csőkamerával feltérképezni. A Vizszereles.net szakemberei Budapesten és egész Pest megyében állnak rendelkezésre és sürgős esetben akár egy-két órán belül is házhoz mennek, hogy megkezdjék a hiba elhárítását.

És hogy mi is maga a csőkamerázás? Egy profi, flexibilis kamera, amit a csőbe vezetnek és így látják, hogy hol a hiba. Ez a száloptikás kamera rögzíti, hogy milyen a felület. Ezt a felvételt visszanézve pedig fél méteres pontossággal megállapítható, hogy hol a hiba. Hogy ez miért jó? Mert így nem kell addig bontani a rendszert, amíg rá nem talál a szakember a hiba okára. Ez sok mindentől megkímél bennünket, anyagi ráfordítástól, bosszúságtól. Sokszor a csőtörés vagy dugulás nem is a föld felszín feletti rendszerben keletkezik, hanem a föld alatt, egy egész kertet felásni pedig nem egyszerű dolog. A csőkamerázás segítségével csak azon a helyen bontanak, ahol a hiba van. Ez pedig megnyugtató dolog.

Mint ahogy az is, hogy a Vizszereles.net szakemberei hosszú évek tapasztalatával bírnak, nincs olyan hiba, probléma, amit ők ne láttak volna még. A profi tapasztalattal pedig tudják a megoldást is a különféle problémákra. A Vizszereles.net garanciát vállal a munkájára, aminek szintén fontos szerepe van, hisz sokan vannak, akik csak szakembernek mondják magukat, de ha felmerül valamilyen probléma, akkor hirtelen elérhetetlenné válnak.

A debreceni barátainkkal persze nem csak erről beszélgettünk. Viszont úgy gondoltuk, hogy fontos megosztani ez irányú tapasztalatainkat is. Nagyon örültünk neki, hogy együtt tudtuk tölteni a hétvégét, és hogy ezt nem akadályozta meg a dugulás. Azóta én is mindenkinek a Vizszereles.net csapatát ajánlom.