A futás jó családi program, főleg jó futócipőkkel!

Ti milyen családi programokat szerveztek magatoknak a szabadidőtökben?

Azt hiszem, nagyon sok családban azt a hibát követik el, hogy egyszerűen nem mennek el közösen sehová “csak úgy”, jól érezni magukat – vagy ha igen, arra is borzasztóan ráfeszülnek és görcsösen ki akarnak kapcsolódni. Pedig a spontaneitás és felszabadultság az, ami igazán jó hatással lehet egy-egy családra és a tagjaira egyaránt. Kiváló választásnak bizonyulhatnak például a sportok, legyen szó túrázásról, kerékpározásról, valamilyen csapatsport kipróbálásáról vagy például futásról. A sportok már önmagukban számos olyan hatással bírnak, amik miatt célszerű legalább egyet űzni, akár konditeremben: növelik a dopaminszintet, csökkentik a stresszt, nem mellesleg jó hatással vannak a fizikális egészségre és sportolás alatt az ember tényleg “kikapcsolhat”. És ahogy már említettem: kiváló családi tevékenység is válhatnak és hatékonyan összehozhatják a családtagokat!

Mi például a családdal többféle sportot is kipróbáltunk már. Nem tetszett minden mindenkinek, így egyénileg vagy kisebb csoportokban is eljárunk: testvéremmel például jó ideje közösen futunk. Nem egy túl költséges sport, viszont a megfelelő futócipő megtalálása nem volt könnyű – ebben pedig nem más, mint a https://cipoteszt.hu/ volt a segítségünkre!

Ahogy a neve is mutatja, a https://cipoteszt.hu/ nem egy webáruház – bár megérteném, ha hirtelen azt hitted volna. A https://cipoteszt.hu/ a maga nemében sokkal többet nyújt a látogatóknak, mint egy webáruház – hiszen itt rengeteg futócipő tesztjével találkozhatsz, többnyire valós kipróbálás után!

Ideális esetben a futócipő vásárlás során sok szempont kerül mérlegelésre. Ebben természetesen benne van a megjelenés és az ár is, viszont amennyiben nem vesszük figyelembe a részleteket kellő alapossággal, könnyen lehet, hogy magunknak okozunk bajt: a futócipők a futás támogatására lettek kialakítva, viszont ahány ember, annyiféle preferencia, tehát ami a szomszédodnak tökéletes, neked valószínűleg már nem lesz az…

Az előbbiekben kiemeltem, hogy a tesztek nagy része valós próba alapján születik, viszont fontos foglalkozni azokkal is, amelyek úgy kerültek véleményezésre, hogy a bejegyzés írója által nem kerültek kipróbálásra. Természetesen ezekből is akad jó pár, viszont nem kell ezektől sem megijedni: a nagyon nagy szakmai tudásnak és széleskörű tapasztalatnak köszönhetően a cikkek magas szakmaisággal kerültek megírásra már a cipő paraméterei ismeretében, illetve mások tapasztalatai alapján is. Személyes tapasztalatunk, hogy a https://cipoteszt.hu/ véleményezése mindig beválik és legalább egy általános iránymutatásra mindenképpen érdemes rábíznia magát az embernek, főként, ha kezdő futó és még bizonytalan annak tekintetében, hogy merre lenne érdemes elindulnia a cipővásárlást illetően.

A https://cipoteszt.hu/ minden részletre kiterjedő, érthető leírásokat tartalmaz az egyes modellekről. Az új cipő vásárlása természetesen nem csak kezdőknél okozhat gondot, hanem adott esetben régi motorosok is eshetnek komoly gondolkodásba: ekkor is érdemes körülnézni. Komoly agyalást jelenthet az is, főképp kezdőknél, hogy mégis mikor célszerű új cipő után nézni: szerencsére ehhez is talál egy nagyon szuper, képes illusztrációval és részletes leírásokkal ellátott segédletet. Ez sajnos nem mindig egyértelmű, viszont ez a cikk nagyon nagy segítséget tud nyújtani annak, aki bizonytalannak érzi magát!

Nekünk a testvéremmel mint kezdő futók nagyon nagy segítséget jelentett a https://cipoteszt.hu/ létezése. A honlap segítségével nem pillanatok alatt ugyan, de gördülékenyen és jól ki tudtuk választani, számunkra mely modellek lehetnek a legjobb választások és az oldal segítségével azt is hamar belőttük, honnan célszerű őket megvásárolni.