Családi kikapcsolódáskor is lehetnek gondok a mobiloddal

Ha engem kérdeztek, akkor a különböző családi elfoglaltságokat és programokat nem mindig egyszerű úgy szervezni, hogy azok mindig mindenkinek megfelelőek legyenek. Valaki aktívan szeret kikapcsolódni és inkább a sportos programok állnak hozzá közelebb, valaki pedig a hagyományos, passzív pihenést szereti – jómagam mindkettővel tudok azonosulni, bár a magam részéről az arany középutat választom, ha tehetem; értem ezalatt mondjuk a múzeumok és egyéb kulturális programok látogatását. Annak pedig, aki kénytelen-kelletlen muszáj, hogy részt vegyen családi programokon, az ebből adódó potenciális konfliktusokat szerintem nem is kell bemutatnom – márpedig minél nagyobb a család, annál nagyobb esély van ilyenekre. Rendszerint mi magunk is bele-beleesünk egy-egy ilyenbe, éppen ezért számomra a családi kiruccanások – ha az nagyobb családi körrel történik -, gyakran inkább kötelező körök, semmint valódi kikapcsolódást jelentő programok, de hát meg kell tenni, amit megkövetel a haza, szokták mondani…

Számomra nem is okozott egy kicsinyke meglepetést sem, mikor a testvérem mobilja épp egy családi programok szenvedett elég komoly sérüléseket, így mihamarabb kellett egy megbízható mobil szerviz budapest környékén, amelyet egy másik családtagunknak hála meg is találtunk! Tény és való, hogy egy családi programot megszervezni nem tartozik a legegyszerűbb feladatok közé, de az sem, hogy elektronikai eszközeinknek szükség esetére megtaláljuk a legjobb szervizt. Ettől függetlenül én azt gondolom, hogy mobiljaink terén ez maximálisan sikerült akkor, amikor rábukkantunk az LCD FIX mobil szervizre budapesten. Általában az ember teljes joggal fél attól, hogy mobilja javítására napok, esetleg hetek mennek el és sajnos az is tény, hogy ma már elég szorult helyzetben vagyunk saját készülékeink nélkül, még egy cseremobillal is keletkezhetnek problematikus helyzetek. Amennyiben képernyőcserére van szükséged és nem tudsz – esetleg csupán nem akarsz, hiszen miért is akarnál? – várni a javításra, akkor válaszd nyugodtan az LCD FIX márkafüggetlen szervizét!

Itt nem kell az idő miatt aggódnod, hiszen az itt dolgozók tényleg nagyon profik, gyakorlatilag még a leadás napján elkészülnek a munkával, ehhez pedig minden lehetőségük adott is. Gyakorlatilag minden szükséges eszközük ott van náluk, sőt minden készülékhez, amellyel foglalkoznak, rendelkeznek cserealkatrészekkel, hogy ne kelljen az ügyfélnek még a beszállításra is várnia, hiszen ez is értékes napokat venne el a szervizelési időből. Ügyfélközpontúságukat az is mutatja, hogy nem kizárólag új termékekkel foglalkoznak, hanem utángyártott vagy éppen kifogástalan állapotú, csak bontott alkatrészekkel is dolgoznak, amelyek értelemszerűen kedvezőbb áron kaphatók.

És esetleg amiatt aggódnál, hogy a munkaidőd a hagyományos délután 4-ig, esetleg 5-ig tartó beosztás, ezért nem érnél oda időben? Nos, most emiatt sem kell stresszelned, mert egészen szuper nyitva tartással rendelkeznek, amelyhez szinte bárki tud igazodni, hiszen az esti órákban is keresheted őket – de nem csak személyesen, hanem e-mailben és telefonon egyaránt, amelyhez szintén minden információt megtalálsz a már fent is linkelt weboldalukon is.

Nekünk nem volt túl sok gondolkodási időnk arra, hogy hol és mikor csináltatjuk meg a testvérem mobilját, némileg kényszerhelyzet szülte, hogy az LCD FIX mellett döntöttünk – de azt kell mondjam, hogy számunkra eddig ez volt a legjobb mobil szerviz budapesten és a későbbiekben sem tervezünk máshová menni hasonló problémával. Ha neked is ilyesmi javításra van szükséged, én bátran javaslom, hogy keresd csak meg őket – csalódni aztán biztos, hogy nem fogsz!

mobil szerviz budapest