A családi béke megőrzése érdekében interneten veszünk cipőt

Katasztrófába torkollott a családi cipővásárlás

Szép dolog a nagycsalád, nekünk is 4 gyermekünk van. Idén éppen abban a szerencsés – vagy kevésbé szerencsés, ez nézőpont kérdése – helyzetben vagyunk, hogy mindenki más oktatási intézményben tanul. Tomi most kezdi az egyetemet, Beni középiskolás, mellette pedig kosárlabdázik, Zoé még általános iskolás, Eszti pedig óvodás. Minden gyereknek mást kell tehát beszerezni az évkezdéshez, többek között Esztinek váltócipőt, Beninek meg egy komoly sportcipőt, így a család közös cipővásárlásra indult…

Ami nem aratott osztatlan sikert, mivel az egész család húzta a száját valamiért. Tomi folyton azt kérdezte, hogy miért nem mehet inkább a barátnőjével vásárolni, miért kezeljük még mindig gyerekként, Beni pedig azt, hogy miért nem vesszük meg neki a nem tudom ki aláírásával reklámozott profi kosaras cipőt 150.000 Ft-ért. Zoé hisztizett, mert az egyik cipő nem volt jó rá, az ő méretében pedig már nem volt, de hát neki az kell, ilyenek a gyerekek. Végül Eszti is elvesztette a türelmét, a többi vásárló pedig bennünket nézett árgus szemekkel, miközben hazaindultunk egy üvöltő kisgyerekkel.

A régi szép idők…

A történtek után teljesen magam alatt voltam. Én és a férjem is voltunk tinédzserek, de a mi szüleink elég szigorúak voltak. Mi pedig alapból tiszteltük őket, nem kellett semmilyen büntetést alkalmazniuk, hogy azt csináljuk, amit ők mondanak. De ezekkel a mai fiatalokkal egyszerűen nem lehet bírni. Az interneten is mit látnak a gyerekeink? Azt, hogy egyeseknek mindent szabad, és ha ez így van, akkor nekik is. Jól megváltozott a kultúra! Annak legalább örülök, hogy Tominak van egy komoly barátnője. Beni viszont azt gondolja, hogy a félprofi kosarasokra buknak a nők, és manapság amúgy is ez a trendi, úgyhogy miért is kellene egyvalaki mellett elköteleződni? Az rendben van, hogy még fiatal, de a mi időnkben ez is más volt, sokkal jobban tisztelték az emberi és családi értékeket. Bárcsak ne változott volna ekkorát a világ!

A saját kezembe veszem a dolgokat!

Eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább, valami kompromisszumos megoldást mindenre kell találni. Szerencsére az egyik barátnőm már vásárolt korábban cipőt online az ecipo oldalról. Azt mondta, az nagyon könnyen ment, ráadásul még kuponkódokat is sikerült beszereznie a vásárláshoz a kuponkodok.hu oldalról.

Pontosan ez kell nekem! – gondoltam magamban. Titokban mindenkinek kinézem majd a megfelelő cipőt a webáruházban, hozzáteszem a vásárláshoz a kuponkodok.hu oldalról megszerzett kódokat, így nem is terhelem meg annyira talán a családi kasszát, majd megrendelem a termékeket. Utána pedig hamarosan ki is hozzák a megrendelt cipőket, reményeim szerint még épp időben az évkezdés előtt, így hamarosan végre véget is érhet ez a családi cipővásárlási őrület.

Anya akcióban – a szó szó szoros értelmében

Meg is néztem habozás nélkül, hogy a kuponkodok.hu jelenleg milyen ecipo kedvezményeket kínál. Nem vagyok egy nagy informatikai zseni Tomival ellentétben, aki mindig mondja, hogy a számítógépes játékokban ilyen meg olyan csaláskóddal lehet különböző kedvezményekhez jutni, de tény, hogy kicsit hasonló cipőben éreztem magam… ha már a témánál vagyunk. Megláttam ugyanis, hogy a kuponkodok.hu-n most többek között sportcipőkre is vannak ecipo kedvezmények. Mivel több is van, talán legalább kettőt ki tudok próbálni, mivel minden bizonnyal Tomi is örülne egy márkás, jó minőségű lábbelinek.

A szezonálisan elérhető akciók természetesen folyamatosan változnak. Így tulajdonképpen végül is aranybányára lel az ember a kuponkodok.hu személyében, mert sosem tudhatja előre, hogy aznap épp mi lesz leértékelve, vagy esetleg a teljes vásárlás összegéből mennyit fog tudni megspórolni. A végén talán még én is netfüggő leszek, mivel úgy volt, hogy magamnak most nem veszek semmit, de nekem is szükségem lenne egy rövidszárú csizmára, mi lesz, ha erre is hamarosan lesznek ecipo kedvezmények a kuponkodok.hu-n?

Azt hiszem, megérdemlem, főleg ha akciós a lábbeli, mivel sikeresen megoldom ezt a feladatot végre. Itt egy szuper sportcipő, Beni ugyanilyen márkájút akart. Ezt a boltban biztos nem venném meg neki az eredeti áron, de ekkora kedvezménnyel talán pont belefér. Az ecipo webáruházban ráadásul van 41.5-ös méret is! Sokszor többet is fel kellett próbálnunk korábban a cipőboltban, mert a 41-es túl szoros volt, a 42-es pedig túl tág! Bárcsak hamarabb szólt volna a barátnőm… a kuponkodok.hu-ról pedig pláne, mivel egy nagycsaládban minden egyes megtakarított forintnak akad hely.

Mi mindenre lesz még szükségem? Gyermek cipő… erre a kategóriára akkor épp nem voltak ecipo kedvezmények a kuponkodok.hu-n, de sajnos sürgős volt, úgyhogy nem tudtam megvárni vele a következő leértékelést. Szerencsére olyan kuponkód viszont volt, amit a vásárlás teljes összegére tudtam alkalmazni, így ez sem jelentett problémát. Egyébként is, Esztinek egyelőre csak váltócipő kell, a többit ráérek akkor megvenni, amikor elérhető lesz az általam várva-várt gyermek ecipo kedvezmények kuponkódja.

Zoénak kellene még egy pink színű cipő, mert mióta meglátta azt a boltban, azt hajtogatja, hogy ő csakis olyat hajlandó hordani. Hihetetlen módon a webáruház felülete ezt is jól kezelte, hogy én szín alapján kerestem rá a megfelelő cipőre. Úgyis tudtam, hogy az ár akciós lesz a kuponkodok.hu-nak köszönhetően, így most már végre nem ez volt az elsődleges szempont a termékek kiválasztásánál.

Most ugrik a majom a cipőbe!

Amikor megvolt minden, már csak annyi volt a teendőm, hogy a kuponkodok.hu oldalról kimásoljam az ecipo kedvezmények kuponkódjait a webáruház felületén a megfelelő helyre. Eljött tehát a nagy pillanat, és… a fizetendő végösszeg pillanatok alatt csökkent a szemem láttára! Kihívás teljesítve, minden szükséges cipő a családnak megrendelve olcsón, és ezúttal idegeskedés nélkül! Bármilyen hihetetlenül is hangzik, az online vásárlási lehetőségeknek és a modern technológiának köszönhetően egy első látásra reménytelennek tűnő helyzetet végül sikerült megoldani úgy, hogy mindenki jól járjon!

A jövő cipővásárlási szokásai

Most már csak annyi lesz a teendőm, hogy folyamatosan figyeljem az oldalt, hogy le ne maradjak a kuponkodok.hu bármilyen akciójáról. Elég gyorsan nőnek a gyerekek, úgyhogy tartok tőle, hogy 1-3 éven belül megint mindenből új fog kelleni a kicsiknek. Emiatt viszont nem aggódok túl sokat most már, mivel biztosan lesz év közben olyan akció, amelynek a segítségével előre, időben meg fogom tudni venni azt, amire a közeljövőben várhatóan szükség lesz. Természetesen most már csakis a webáruház jöhet szóba, tanulva az előző hibáinkból. Meg hát a kuponkodok.hu akciói is csak online érvényesíthetőek.

Az már egyszer biztos, hogy a jövőben bármilyen családi programot szervezünk, annak a helyszíne egész biztosan nem a cipőbolt lesz! De így szép az élet, mindannyian különbözőek vagyunk, és nem mindig ugyanazt akarjuk. Vannak viszont olyan szolgáltatások, mint például a kuponkodok.hu, amelyek mindenkinek hasznosak tudnak lenni az ember saját ízléséhez és szükségleteihez igazítva.