Így kapcsol ki egy kaszkadőr a családjával

A munkám miatt sok időt töltök a családom nélkül. Állandóan úton vagyok, repülök egyik országból a másikba, egyik forgatásról a másikra. 21 éves voltam, mikor befejeztem az informatikai tanulmányaim, és elhatároztam, hogy soha többet nem nyúlok számítógéphez, kaszkadőr leszek. Rengeteg kitartást igényelt, hogy végre bekerüljek a keresett kaszik közé, kudarcok és sérülések árán küzdöttem fel magam a ranglétrán. Most viszont ott vagyok, évekre előre leszerződtem a filmjeimre, és imádom csinálni. Egyetlen hátránya, amit fentebb is említettem, hogy nélkülöznöm kell a családom. 

Mikor otthon vagyok két forgatás között, mindent megteszek, hogy minőségi időt töltsünk együtt. Ilyenkor utazunk az országban, keressük az élményeket, és szétszekírozzuk egymást. Legutóbb Debrecenbe mentünk egy nagyon izgalmas program kapcsán. Egy több napos kerékpártúra volt a városban, és a helyi látványosságokhoz, valamint múzeumokhoz tekertünk. 

Egy nap 3-4 megálló volt beiktatva, majd elfoglaltuk a szálláshelyünket, ahol társasjátékokat játszottunk, és jókat beszélgettünk. A szervezők nagyon jófejek voltak, és kifejezetten tetszett, hogy a kulturálódás mellett sportoltunk is egy nagyot. Az esemény végeztével fájó szívvel indultunk haza Budapestre, és az autónk sem akarta otthagyni a debreceni élményeket, mert éreztem vezetés közben, hogy valami nem stimmel. 

Mikor hazaértünk, rákerestem az interneten, hogy “Futómű szervizelés a 19. kerületben”, mert lengéscsillapító meghibásodásra gyanakodtam. Rátaláltam a metaautoszerviz.hu oldalára, és egyből tudtam, hogy ebbe a műhelybe kell vinnem a kocsit. A Méta Autószervíz egy olyan szerviz, melyben hatalmas tapasztalattal rendelkező szakemberek dolgoznak kiváló, modern eszközökkel. Márkafüggetlenek, tehát bármilyen kocsit elvállalanak, akár kisteher gépjárműveket is. Munkájukra garanciát vállalnak, ami nagyon megnyugtató. 

Minden szerelő munkát egy végtelenül alapos átvizsgálással kezdenek, és az ott felfedezett hibákról azonnal értesítik az ügyfelet. Így nem történik az, hogy elvisszük az autónkat mert zörög benne valami, aztán a szerelés után kapunk egy több százezres számlát meglepetésként. Itt mindenről informálnak minket. A szerelési munkákkal, és költségekkel kapcsolatos információt emailben küldik, és csak akkor látnak hozzá, ha vissza igazoljuk, hogy akarjuk a munkát. Ez egy villámgyors, és kényelmes megoldás. Ez a fajta hozzáállás a teljes munkafolyamatra jellemző, végig tartják a kapcsolatot az ügyféllel. Ha szerelés közben új meghibásodások kerülnek felszínre, arról minden esetben értesítést küldenek. 

A műhely több, mint 15 éve üzemel, ez idő alatt az ott dolgozó szakemberek nem csak felbecsülhetetlen értékű tapasztalatra tettek szert, hanem egy több ezer fős visszatérő ügyfélbázis is kialakult. A Méta ár-érték arányban is kiemelkedő, folyamatosan figyelik a piac mozgását, és ahhoz igazítják az áraikat. 

A korábban már említett garancia időtartama minimum fél év, de bizonyos esetekben ennél több is lehet. A weboldalon kiemelik azt is, hogy érdemes rájuk bízni az alkatrészek beszerzését, mert ők pontosan tudják, hogy honnan lehet a legjobb minőségű darabokat a legjobb áron megvenni. Természetesen hozott alkatrészeket is beszerelnek, de az további költségeket jelenthet. 

Attól sem kell félni, hogy nehéz lesz eltölteni az időt amíg szerelik az autót, mert egy nagyon igényesen kialakított ügyfélváróban ücsöröghetünk amíg a szakemberek serényen dolgoznak. Ingyenes wifi, és légkondicionáló berendezés teszi kellemessé az ott tartózkodást. 

Munkásságuk 5 alappillérre építik. Minőséget nyújtanak, legyen szó kisebb, vagy nagyobb munkákról. Modern technikai felszereléssel dolgoznak, mert a modern autókat csak úgy lehet tökéletesen megjavítani. A digitális rendszerüknek köszönhetően folyamatos, megbízható tájékoztatást adnak a munkálatok haladásáról. Az időpontfoglaló programnak köszönhetően mindig pontosak, nem kell hosszasan várakozni a műhelybe érkezve. Az ügyfelek folyamatos tájékoztatása ugyanolyan fontos számukra, mint a tökéletesen elvégzett munka. 

A “Futómű szervizelés a 19. kerületben” csak egy a Méta Autószerviz szolgáltatásai közül. Csinálnak autó átvizsgálást, mely során minden rejtett hibára fény derül. A hibakód kiolvasás sem jelent gondot számukra, modern eszközeikkel a legújabb modellek komputeres hibajelzéseit is fel tudják dolgozni. Az autók elektronikai rendszerét is meg tudják javítani. Ha a klímával van gond, a Métára akkor is számíthatunk. Feltöltik, javítják, fertőtlenítik és tisztítják is az utastér hűtésére szolgáló rendszert. Most csak néhány alapszolgáltatást említettem, ha érdekel a teljes kínálat, keressétek fel a weboldalt! Már csak ezért is érdemes megnézni, mert nagyon igényesen van kialakítva, és rengeteg érdekes szöveget és képet töltöttek fel az autószerelés témájával kapcsolatban.