Családomnak a Florence Bio termékeit vásárolom

A család, azt hiszem, mindenkinek az egyik legfontosabb az életében – ez természetesen velünk sincs másként. Nem kérdés, hogy amiben lehet és kell, abban támogatjuk a másikat és gyakorta a saját érdekeink elé helyezzük családtagjainkat, de ezt jó esetben a későbbiekben vissza is kapjuk, megtartva az egyensúlyt. A családdal együtt jár az, hogy az ünnepekre megajándékozzuk egymást, bár szerintem ezzel senkit nem lepek meg – ahogy azzal sem, hogy ez rendszerint nem bizonyul túlzottan egyszerű feladatnak, lévén, hogy jellemzően álszerényen el van hessegetve a téma a “jajj már, nem kell semmi” válasszal, vagy éppen tényleg megvan az ajándékozottnak szinte mindene – esetleg ami kéne, az a mi pénztárcánk keretét haladja meg… szóval szinte sosem könnyű az ajándékvásárlás, így jártam én is a legutóbbi karácsonykor.

Nem tudtam, mit vegyek anyukámnak, hiszen tényleg mindenünk megvolt mindannyiunknak, amire alapvetően szükségünk volt és a csetreszeket sosem szerettük, felesleges porfogók… ellenben eszembe jutott a megoldás: egy jó ideje a Florence Bio Cosmesi termékeit használom a bőröm ápolására és jó ideje dicséri az arcomat, hogy mennyivel szebb, simább, élettel telibb. Így hát az utolsó utáni pillanatban fel is kerestem a Florence Bio weboldalát – hiszen itt kaphatóak legjobb arcápolási termékek – azon belül is a Florence 4 lépéses BIO arcápolási rutin csomag menüpontot, az oldalt ismerve pontosan tudtam, hogy itt találom amit keresek és ami tökéletes ajándékká fog válni. A csomag négy terméket tartalmaz: a márka arctisztító tejét, egy arctonikot, egy C-vitaminos arcszérumot és egy anti-aging hidratáló arckrémet.

Az arctisztító tej tisztító és hidratáló funkcióval egyaránt rendelkezik, ezért tartalmaz aloe verát, rizskorpa kivonatot, édesmandula olajat és ricinus olajat, hialuronsavat, shea vajat és vitaminokat – ezeknek hála az érzékeny bőr tisztítására is kiválóan alkalmas a termék. Ehhez képest az arctonik már arra ideális, hogy a maradék smink eltüntetését is elősegítse, illetve előkészítse az egyébként érzékeny arcbőrt a következő termékek használatára, összehúzva a pórusokat; ehhez olyan alapanyagokat használtak mint a rózsavíz vagy hialuronsav. Ezeknek köszönhetően a zsíros és vegyes bőrtípusokra is alkalmazható, tehát elég széles az optimális felhasználási kör.

A csomag harmadik eleme a C-vitamin arcszérum: ez már kifejezetten a bőrhibák ellen hatékony, úgy mint a pattanások, napfoltok, hiperpigmentáció. Ezek mellett a ránccsökkentésben is nagyon szép eredményeket lehet vele elérni, tartalmaz különféle vitaminokat, hialuronsavat, aloe verát, jojobaolajat… természetesen kizárólag természetes összetevőkből. A negyedik, utolsó darab az anti-aging hidratáló krém, amely elsősorban retinolt és hialuronsavat tartalmaz a fiatalos arcbőrért, de nem elhanyagolható a C-vitamin, kollagén, aloe vera jelenléte sem. Természetesen ebből sem maradhat ki az édesmandula, jojoba, vagy éppen a zöld alga és tengerimoszat – ezek is növelik a hidratáltságot, támogatják a bőr megújulását, az arcbőr sokkal fiatalosabbá tételét – de akár a dekoltázsra is remekül használható. Szintúgy megfelel vegyes és zsíros bőrre is, illetve ahogy az összes többi termék, ez is vegán, tehát az erre figyelmesek is egész nyugodtan használhatják.

Tehát megrendeltem a csomagot (meg persze magamnak is a használt termékekből némi utánpótlást) és mivel tudtam, hogy még időben itt lesz, nem is aggódtam. Így is történt, miután szépen rendben megérkezett a legjobb arcápolási termékekből álló csomag, boldogan karácsonyozhattunk, merthogy anyukámmal nagyjából madarat lehetett volna fogatni örömében – főleg, mikor rövid használat után már elkezdte érezni a termékek jótékony hatását és arcbőre majd’ kicsattant az egészségtől!