A család mindig is támogatja a tagjait

A mi családunk egy nagyon összetartó közösség, ez köszönhető a szüleimnek, akik így neveltek minket, hogy a testvéremmel és már a gyerekeinkkel is nagyon szoros legyen a kapcsolatunk, még akkor is, hogyha már külön utakon is járunk. Mindig akadnak alkalmak, amikor összegyűlünk, és akkor nagyon jókat szoktunk beszélgetni, ekkor tudunk meg egymásról sok dolgot, és még az új tervek, ötletek megvalósításában is segítjük egymást.

Amikor a keresztfiam felvázolta az új ötletét anyukámnak, miszerint ő motor jogosítványt szeretne szerezni, és a mama ebben támogassa, mint úgy, hogy meggyőzni a szüleit, hogy már elég érett erre, és némi pénzzel is támogassa a tanfolyam elvégzését. Anyukám persze nagyon nyitott mindenre, így jól kikérdezte az unokáját az én keresztfiamat, hogy honnan is ez az ötlet és, hogy hol szeretné elkezdeni a tanfolyamot. A keresztfiam pedig készségesen válaszolt számára, hogy motor jogosítvány megszerzése számára már nagyon egyszerű lesz, és alig kerül némi pénzbe. Anyukám persze kérkedve fogadta az unokája kijelentését, és több információt szeretett volna kihúzni belőle, ami sikerült is. Tehát, az unoka vallott. Talált egy remek oldalt, ahol jelentkezni lehet motor jogosítvány megszerzésére, nagyon részletesen leírták az oldalon, hogy milyen feltételeknek kell teljesülnie, hogy valakinek motorra legyen jogosítványa. Az unoka fel is vázolta, hogy KRESZ tanfolyam, egészségügyi vizsga, majd a vezetések következnek. Majd ha mind teljesül, akkor a jogosítvány megszerzésre kerülhet és már mehet is forgalomba az illető, természetesen motorral.

Ezt minden esetben meg kell fizetni, egyébként, hogy ha valaki bizonytalan, akkor még a forgalomban történő vezetésből lehet több órát is venni, de erre, ahogyan anyukámnak megerősítette az unokája,- neki erre nem lesz szüksége. Ahogy hallgattam, elmosolyodtam, hogy milyen jó meggyőző képessége van a gyereknek, és anyukám is élvezte a vele történő beszélgetést. Az unoka folytatta, tehát jelentkezik erre a tanfolyamra, szépen megcsinálni, és különböző kuponokat is kap, melyeket beválthat, így még a motoros felszerelések is olcsóbbak lesznek, mintha nem ennél a cégnél csinálná a jogsit. Természetesen, ahogyan az oldal informálta a gyereket, a forgalomba történő motorozás elengedhetetlen kellékének kell már lennie, hogy megfelelő felszereléssel rendelkezik a tanfolyamon részt vevő személy. A magas szárú csizmától kezdve, a bukósisakon át, a gerincvédős kabátig mindennek meg kell addigra lennie.
Anyukám érdeklődve kérdezte az unokáját, hogy mégis mekkora köbcentis motorra szeretné letenni a jogosítványát, mivel ez sem egy elhanyagolható információ. Szerencsére kezdte a mondandóját a keresztfiam, hogy sok kategóriában, köbcentiben lehet lerakni a jogosítványt a cégnél. Az A2, 125, és AM kategóriák mindegyike érdekli a fiúk, de reálisnak most még a 125-ös kategóriában szeretné lerakni a jogsit. Erről is bővebben olvasott az oldalon, ahová be szeretne iratkozni. Ez az oldal remek, hogy minden egyes kategóriáról informálja az érdeklődőket, hogy el tudják dönteni számukra melyik is lenne a megfelelő. Így tudott választani a kategóriák közül a keresztfiam is, amit prezentált is a nagymamájának. Az iskola jónak tűnik, kedvező árakkal, és nagy szakértelemmel bírnak, valamint a kuponok nyújtotta kedvezmény is nagyszerűnek tűnik. Anyukám támogatja az unokája ötletét, miszerint motoros jogosítványt szerezzen, és az utakat róhassa, meglegyen a motor nyújtotta szabadság érzete. Szuper ötlet, amit egy szuper céggel, iskolával kíván megvalósítani, aminek jó híre van.

motor jogosítvány