Sportot űzünk a bőr pénztárca vásárlásból – mi így nyomjuk!

Láttam már fura családi sportokat más famíliákban, meg hát mindenhol vannak mókás és kevésbé mókás tagok, akik aztán elintézik, hogy jó hangulat legyen a családi tűz melegénél – akár egy vicces közös hobbi által. De az, ami nálunk egy kicsit elharapódzott az utóbbi időben talán már okkal nevezhető sportnak – és teljes dilinek is persze. A családtagjaim ugyanis az utóbbi időben arra adták a fejüket, hogy különböző stílusú, színű és anyagú pénztárcákat gyűjtsenek össze. Ebben a legnagyobb segítségünkre pedig a cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca weboldal van.

Ne tévesszen meg senkit se a név: itt csak arról van szó, hogy egy cipőket és öveket is árusító oldalon lehet kapni táskákat és pénztárcákat is – a mi legnagyobb örömünkre természetesen.

A női pénztárca kollekcióról már egészen részletesen tudok nektek beszámolni, nagyon sok minden van ugyanis a kínálatban. Először is, ott vannak azok az elévülhetetlenül stílusos alapdarabok, amiből biztosan lesz egy mindenkinek élete során legalább egyszer. Ezek a kisméretű, semleges színű bőr pénztárcák – és akár a férfi darabokat is említhetem, mert hogy azokból is sok van a webshopban. Ezek a gyönyörű fekete és főleg barna bőr tárcák mindig rendkívül elegánsak, praktikusak és persze strapabíróak is, hiszen az anyagból kifolyólag arra vannak kitalálva, hogy sokáig kiszolgálják a gazdájukat. Ennek ellenére az árukat nézve egyáltalán nem kell nagy összegeket kiadni azért, hogyha valaki próbál stílusos lenni. Ezek a bőr pénztárcák nagyjából 6 és 15 ezer forint között mozognak, ami azért, hogy egy eredeti bőr holmit vegyen valaki, egyáltalán nem sok pénz – legalábbis szerintem.

De nem csak a letisztult formákat kedvelőknek vannak mindenféle különleges darabok, hanem azoknak is, akik kimondottan az egyedi, különleges pénztárcákat keresik. Mire gondolok pontosan? Hát, talán a legegyszerűbb az, hogyha megnézitek magatok a cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalon. Egyszerűen mindet megrendelném. Na jó, talán 1-2 kivétel azért van, de annál sokkal több nincs.

Vannak olyan mintás darabok, amik szintén bőr anyagúak, viszont azt mindenféle szépséggel díszítik. Lehet rajta rajz, felvarró, hímzés, festés, flitter és más csillogó csodák. Vannak olyan tárcák, amiken egy kislány motívuma tér vissza és vannak olyan bukszák is, amiken cicák vannak. A színek terén is nagyon széles a paletta, hiszen piros, zöld, sárga, barna, fekete, khaki, kék, fehér, egyszerűen minden van, amit csak el tudtok képzelni.

A személyes kedvenceim a cicás tárcák, ebből már egészen sokfélét rendeltem magamnak – de még mindig nem untam meg, úgyhogy simán lehet, hogy szerzek még párat a közeljövőben. Itt már persze olcsóbb darabok is vannak, hiszen itt nem minden van bőrből. Előfordulnak például szövetből készült termékek is. Így nem meglepő, hogy akár már 3-4 ezer forintért is meg lehet rendelni egy helyes cicás tárcát a cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalról.

Vannak cipzáros tárcák és tépőzárosak is, ahogyan vannak patentos kialakítások és minden más is egyben. A pénztárcáon túl pedig ott van a rengeteg más is: táskák és övek, cipők, bakancsot és papucsok. Nőknek és férfiaknak egyaránt megtalálható mindegyik kategória, de sok esetben még a gyerekekre is gondoltak, szóval lényegében az egész családnak be lehet vásárolni ezen a helyen.

Gyakorlatilag 3 és 16 ezer forint között szinte mindent meg lehet kapni, ami a pénztárcákat illeti, szóval ha cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalra tévedtek, akkor csak óvatosan, mert könnyen sportot űz az ember abból, hogy minden csoda bőr pénztárcát megrendel magának. Én legalábbis – a családommal együtt – már rég beleestem ebbe a hibába.