Új családtagunkat egy fotózással köszöntjük

A család az egyik legfontosabb alapköve az ember életének. Bár én nem éreztem ezt mindig így. A szüleim, bár rendesen neveltek, nagyrészt békén hagytak és nem folytak bele annyira az életembe. Ezért is volt meglepő nekem, mikor más barátaimnál láttam, hogy mennyire ragaszkodnak a szüleikhez. Én egyébként örülök, hogy nincs olyan erős kötődésem a szüleimhez, mivel bár rengeteg pozitív dolog van abban, ha főleg a szüleinkre támaszkodunk, úgy érzem, hogy így sokkal önállóbb tudtam lenni.

Sok embert látok például felnőttként, akiket egész életük során mindenért kritizáltak a szüleik. Mikor eljönnek az ünnepek, mindig morognak, hogy nem akarnak találkozni a családjukkal, végül azonban mégis elmennek és elviselik a sok megalázást. Szerintem nem számít, hogy ki nevelte fel az embert, ha az a személy nem szereti és tiszteli, akkor fordítva sem szabad elvárnia semmit.

A saját gyermekemmel azonban szeretném, hogy szoros legyen a kapcsolatom. Pont ezért, már a legelső pillanattól kezdve oda akarok figyelni rá. A feleségem pedig nagyon támogatott ebben, én pedig megleptem őt, egy karácsonyi kismama fotózás lehetőségével. Tudtam, hogy sok ideje szeretett volna már elmenni egy ilyen fotózásra, különösen azután, hogy a barátnőinek látta a korábbi fotóit. Régebben úgy lettem volna az egésszel, hogy minek elmenni külön fotóshoz, én is tudok készíteni képeket. Szoboszlai Kriszti oldalán található karácsonyi kismama fotózás azonban meggyőzött arról, hogy érdemes erre szakembert fogadni.

karácsonyi kismama fotózás

A karácsonyi kismama fotózás kulcsszóra egyébként az ő oldalát adja ki első helyen és elképesztő érzés fogja el az embert már akkor, mikor belép. Persze egy művészi indíttatású oldaltól ez elvárható, mégis örültem, hogy ilyen kényelmesen és könnyedén tudtam átnézni azt, hogy milyen szolgáltatások érhetőek el nála. A karácsonyi kismama fotózás mellett még többfajta fotózási lehetőségünk is van, és kicsit sajnálom, hogy az esküvői fotónkat nem itt végeztük el.

A karácsonyi kismama fotózás részletei mellett azonban arra is kíváncsi voltam, hogy ki ez a Szoboszlai Kriszti. Az internet személytelen és rideg világában üdítő volt látni, hogy van egy külön „rólam” részleg. Itt egy kicsit tudtam arról olvasni, hogy mégis kicsoda ő és, hogy miként áll hozzá a fotózáshoz. Nagyon meggyőztek azok a dolgok, amiket olvastam, a legnagyobb teszt azonban a galéria volt.

Itt meg tudtam nézni korábbi képeket, amiket készített, és őszinte leszek, nagyon meggyőzött az, amit láttam. Ezért is visszatértem rögtön a karácsonyi kismama fotózás részlegre és elkezdtem olvasni azután, hogy miket érdemes tudni erről a szolgáltatásról. Biztos vagyok benne, hogy más férfi társaim is hasonlóan felkészületlenek, mint én. Itt azonban mindent megtudhattam, amire szükségünk lehet. Például, hogy miként érdemes készülni egy ilyen fotózásra, illetve, hogy a terhesség hányadik hetében szoktak a legjobb képek születni.

Mikor bejelentettem a feleségemnek, hogy részt fog venni egy karácsonyi kismama fotózáson, elképesztően megörült. Miután pedig megmutattam neki Szoboszlai Kriszti oldalát, még jobban felvillanyozódott. Azt mondta, hogy ismeri a fotóst, viszont sosem hitte volna, hogy egyszer ráveszem magam és pont nála tudjuk majd elvégezni a fotózást. Örültem, hogy kicsit meg tudtam lepni a kedvesemet, a fotózás pedig fantasztikus volt. A leírásban azt írták, hogy az apukák sokszor nem szeretnek annyira ilyeneken részt venni, én azonban egész nap nagyon jól szórakoztam. Biztos vagyok benne, hogy azután is eljövünk majd, hogy megszületett a csöppség.