Medence fűtése hőszivattyúval, mikor hidegebb az idő

A Medence fűtése hőszivattyúval egy nagyszerű ötlet volt, amit a klimaglobal.eu oldalon olvastunk először. Akkor még csak körvonalazódott a fejünkben, hogy talán egy sokkal korszerűbb fűtésre kellene váltanunk. A gyerekek miatt is gondoltunk erre. Hiszen nekünk most ez egy nagyobb beruházás, de később, mikor a gyerekek fognak itt lakni, akkor nekik már nem kell a fűtéssel foglalkozni, nagyon olcsón meg tudják majd oldani.

Van egy medence a kertben, ami sajnos mivel elég kicsi, minden hidegebb nap után lehűl. Idén nyáron egyébként elég szeszélyes volt az időjárás, sokszor nem lehetett fürdeni benne, mert túl hideg volt a vize. De szerencsére már erre is van megoldás, a Medence fűtése hőszivattyúval is megoldható.

Mikor egyeztettünk a klimaglobal.eu oldallal, hogy szeretnénk hőszivattyús fűtést az otthonunkba, akkor jeleztük nekik, hogy a medence fűtését is ezzel a technológiával szeretnénk megoldani. Természetesen azt mondták, hogy nincsen ennek semmi akadálya. Itt olyan szakemberek dolgoznak akiknek gyerekjáték úgy megtervezni ezt a fűtési rendszert, hogy abban benne legyen a medence is. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy télen kint akarunk pancsolni a gyerekekkel, hanem inkább azt, hogy amikor egyik nap 15 fok van a másik nap pedig 35, akkor ne kelljen arra váni, hogy felmelegedjen a medence vize. Ilyenkor amúgy sem fűtünk bent a lakásban, ezért könnyedén meg lehet oldani azt is, hogy ebben az időben a medencét fűtse a hőszivattyú.

A klimaglobal.eu nagyon jól dolgozott, nagyon hamar megcsinálták a terveket, természetesen az előzetes felmérést követően.

Szerencsére, mivel korszerű volt a fűtési rendszerünk és eleve padlófűtés volt az egész házban, sokkal egyszerűbben meg lehetett csinálni a hőszivattyús cserét, néhány változtatással meg lehetett oldani, hogy mostantól a természet energiáját használva tudjunk fűteni.

Szerencse, hogy egy ilyen jó céget találtunk, akik a többiekhez képest viszonylag olcsón dolgoznak. Nézegettünk más cégeket is a kivitelezésre, de mégis a klimaglobal.eu csapatánál maradtunk, mert csak náluk volt opció a Medence fűtése hőszivattyúval, és mert náluk volt fent a legtöbb információ a honlapon, plusz nagyon egyszerű volt kapcsolatba lépni velük.

És ami talán a legfontosabb, hogy országosan dolgoznak. Vannak ugyanis olyan cégek, akik nem vállalnak minden települést, de a klimaglobal.eu csapatát nem zavarta, hogy el kell jönniük Debrecenbe. Elvállalták a munkát és szerintem a lehető legjobban el is végezték azt.

Nekik köszönhetőn már a hőszivattyúval fűtünk és nyáron a medence is meleg lesz, hála a remek ötletnek, hogy a Medence fűtése hőszivattyúval is lehetséges. Nagyon sok pozitív véleményt olvastam róluk, ez a cég nagyon híres, nagyon sokan választják őket, és már én is tudom, miért.

Nagyon korrektek, jól dolgoznak, jóval a magyar átlagon felül teljesítenek, mindezt kiemelkedően kedvező áron, másra pedig szerintem nincs is szükség.