Ha pihentető programot szeretnétek, menjetek el ti is páros masszázsra

Sok időt töltünk együtt párommal, ezek a tevékenységek leginkább aktív pihenések, együtt edzünk, együtt kirándulunk, így általában mindig pörgős programjaink vannak. Arra gondoltam a minap, hogy itt lenne az ideje egy nyugodtabb, pihentetőbb közös programnak is. Amikor erről beszélgettem Zsófival, a legjobb barátnőmmel, ajánlotta, hogy menjünk el egy páros masszázsra. Mondta, hogy a Karma Thai masszázs szalonban látta, hogy páros masszázsra is van lehetőség. Azt is említette, hogy itt nálunk a VI. kerületben van egy szalonjuk, illetve a VII. kerületben is van egy Karma Thai szalon.

Korábban még nem gondoltam arra, hogy együtt járhatnánk masszázsra, de nagyon felcsigázott a gondolat, nem is töprengtem rajta sokat, inkább rákerestem a páros masszázs Budapest Karma Thai kifejezésre, hogy megtaláljam az oldalukat. Azonnal sikerült is megtalálni szalonnak weboldalát, ahol a páros feltöltődésről részletes, informatív oldallal találkoztam.

Persze az árakra is kíváncsi voltam, ezeket is megtaláltam az oldalon, de bevallom őszintén nem ez az elsődleges szempont nálam, a lényeg az, hogy szakértő masszőrök foglalkozzanak velünk, viszont ahogy átnéztem az árakat, láttam, hogy nagyon jó, elérhető árakon dolgoznak.

Azt is megtudtam a weboldalon olvasottakból, hogy páros masszázs esetén két típust is lehet választani, az egyik az olajos masszázs, a másik pedig a tradicionális masszázs, illetve különböző csomagokat is találtam, amikben ezek a masszázsok elérhetők kettőnk számára. A kényeztető csomagon belül nem csak masszázs, hanem prémium pezsgő és gyümölcskosár is szerepel, míg a luxus csomagban ezen kívül rózsaszirmok, csokiszökőkút és eper is van a csomagban. A páros masszázst én eddig mindig úgy képzeltem el, hogy egy ilyen masszázsra szó szerint szerelmes párok járnak, de az oldalt böngészve rájöttem arra, hogy gyakorlatilag csajok is szoktak ilyen páros masszázson részt venni, vagy akár anya-lánya párosok is. Erre akkor jöttem rá, amikor a szalon oldalán olvastam a csajos napról szóló csomagajánlatukról. Ezen csomagon belül egy kétórás programot biztosítanak a luxus szalonjaikban. Még az is lehet, hogy barátnőmmel is befizetek egy ilyenre!

Az oldalt böngészve már megbizonyosodott számomra, hogy itt egy nagyon kellemes, minőségi közös időtöltés várhat ránk, nem is kellett tovább gondolkodnom azon, hogy mi lenne a tökéletes közös pihentető program, egyszerűen felhívtam a szalont a weboldalon található telefonszámon, és le is foglaltam az időpontot.

Amikor elmentünk párommal, nagyon örültünk annak, hogy már a szalon bejárata előtt találtunk kézfertőtlenítőt, így biztosak voltunk abban, hogy olyan helyre térünk be, ahol nagyon fontos szerepet tölt be az egészség, a higiénia. Amikor pedig beléptünk a szalonba, tovább erősödött bennünk ez az érzés. Mindenki maszkban fogadott minket, és páros masszázs során a masszőrök is végig maszkban volt. El is döntöttünk a program után, hogy ilyen programot havonta be fogunk tervezni. Nagyon jól éreztük magunkat, a szakértő kezek által teljes mértékben felfrissültünk.

A csajos programra pedig már le is foglaltam egy időpontot, meg fogom lepni vele a barátnőmet, úgyis imádja ezt a szalont és a masszázsokat. Úgy tűnik, hamar függője lettem ennek az egésznek, és ha így haladok, lassan minden ismerősöm kapni fog ajándékba egy-egy páros masszázst Budapesten.