Családi napközi Debrecenben

Debrecenben üzemeltetek egy családi napközit. A tevékenységünket egy helyi alapítvány is támogatja ill. van egy saját alapítványunk is. Utóbbit pedig a hozzánk járó gyerekek szülei támogatják. Ezen a két lábon áll a teljes pénzügyi finanszírozásunk.

Fontos számunkra a család, a sport és a kultúra hármas egysége. A tanítványaink iskola után érkeznek hozzánk. Itt ebédelnek, majd a nevelőink segítségével feldolgozzák a házi feladatot. Minden nap sportolunk és szinte minden nap jut idő egy közös kulturális eseményre is. Ez lehet egy közös vers vagy egy közös dal, de időnként jóval komolyabb is: saját színjátszó körünk minden hónapban saját előadással rukkol elő.

Amiről most szeretnék Neked hosszabban mesélni, az a konyhánk működése. Nagyon fontosak számunkra a modern, megbízható konyhai eszközök. Minden nagykonyhai rozsdamentes fazék és lábas beszerzését a Hunnia Kristály Kft. webshopjában vagy annak debreceni telephelyén végezzük.

Hosszú évek óta kapcsolatban állunk ezzel a céggel. Ez idő alatt soha nem volt semmilyen garanciális problémánk. A nagykonyhai termékeikre 10 év cseregaranciát is biztosítanak, de ezzel a jótállással sohasem kellett élnünk. A rozsdamentes acélból készült edények gyártója a német Contacto GmbH. A gyártás a méltán híres Solingen közelében, a német acélgyártás fellegvárában történik. És a végeredmény valóban kiváló minőségű. A konyhai dolgozóink nagyon szeretnek főzni a Hunnia Kristály rozsdamentes fazekaiban.

A 2200-as széria termékeit használjuk. Természetesen ezeket kifejezetten nagy igénybevételre tervezték. A legtöbb edényünk 20 ill. 50 literes. Nagyon biztonságosak, rendkívül stabil fülekkel rendelkeznek. Természetesen többrétegű, vasreszelékkel is rendelkező szendvicstalpuk van. Ugyan króm-nikkel ötvözetből készültek, de mágnesezhetőek, köszönhetően a vasreszeléknek. Így indukciós főzőlapon is kiválóan használhatóak. Ez fontos számunkra, mert ugyan eredetileg gázzal főztünk, de a tavalyi gázár emelkedést követően a teljes gépparkunkat indukciósra cseréltük.

A Hunnia Kristály egy saját webáruházzal rendelkezik, amelyben hatalmas a választék. Közel 9 ezer terméket tartalmaz. Minden olyan konyhai eszköz és kellék megtalálható benne, amelyre a családi napközink konyhájában szükségünk lehet. Hatalmas raktárkészlettel rendelkeznek, így szinte minden rendelésünk rendkívül gyorsan, 1-2 napon belül kiszállításra is került.

A rozsdamentes fazék és lábas mellett a Hunnia Kristálytól vásároljuk meg az evőeszközöket, tepsiket, serpenyőket, szűrőket, mérőedényeket, tölcséreket, sőt még az edényszállító kocsit is. Az étkezéshez a gyerekek pedig a Hunnia Kristály saját fejlesztésű és gyártású REPETA® edénycsaládját használják.

Nem beszéltem még a Hunnia Kristály árairól. Alapítványi hátterű, családi támogatású szervezet lévén a minőség és a biztonság mellett az ár is roppant fontos számunkra. Magyarul erősen ár-érzékenyek vagyunk. A Hunnia Kristály árai kifejezetten barátságosak. Kezdetben megversenyeztettem őket, minden beszerzésünk előtt kértem árajánlatot két másik HORECA beszállítótól is. Minden esetben a Hunnia Kristály árai voltak a legkedvezőbbek.