Családi programok: sütögetés a szabadban

A mi családunkban hagyománynak számít a közös főzéssel eltöltött minőségi idő. Amikor csak lehetséges, igyekszünk időt fordítani erre, hiszen ez az egyik legkreatívabb és legszórakoztatóbb tevékenység, amiben mindenki részt vehet a kisebbektől a nagyobbakig.

Az ilyen programokat csúnyán keresztül tudja húzni, ha elfogy a gáz, ahogyan ez történt velünk a múlt hétvégén is, sok bosszúságot okozva nekünk ezáltal. Ennek kapcsán kényszerültem rá, hogy alaposan utánanézzek, milyen lehetőségeink vannak hasonló esetek orvoslására. Így találtam rá a gazpalackfutar.com weboldalára is, amely – mint kiderült – számos hasznos szolgáltatást kínál úgy magányszemélyek, mint vállalkozások számára.

Gázpalackok széles kínálatából tud választani, aki megtekinti a termékeiket. A legalapvetőbb termékek, mint a 11.5, illetve 23 kg-s pb gázt tartalmazó palackok mellett, olyan különlegességeket is találhatunk itt, mint a grill gázzal töltött, 5 kg-s palack. Mondanom sem kell, hogy ennek kiváltképpen örültem, hiszen a gyermekeim imádnak minden szabadtéri elfoglaltságot, így összehozhatjuk a családi sütögetést és a szabadidős tevékenységet.

Hamarosan ráadásul készülünk a kislányom születésnapi zsúrjára, és már hónapok óta azzal nyaggat, hogy azt szeretné, ha minél több színes lufit vennénk, és sok gyereket hívnánk. Mivel láttam, hogy héliumpalackok forgalmazásával is foglalkoznak, jó móka lenne, egy-két lufit megtölteni vele, a gyerekek biztosan élveznék a megváltozott „Mickey egér” hangjukat – ahogyan a kislányom emlegeti.

Természetesen, az ilyen palackok használata és szállítása kivételes óvatosságot igényel, hiszen pb gáz esetében nem veszélytelen dologról van szó. Szerencsére a gázpalackfutárnál erre is nagy gonddal ügyelnek. A törvényeknek megfelelően, és a legújabb jövedéki törvény maximális figyelembevételével dolgoznak és tárolják a palackokat, különös gonddal azok minőségére és tartalmára.

Számomra nagyon fontos előnynek számít, hogy a szállítást előre megbeszélt időpont alapján végzik. Egy gyerekekkel, családdal és teljes idős munkával rendelkező ember esetében ez a mértékű pontosság nemcsak kényelmes, de időt is spórol. Megnyugtatónak találom, hogy vannak olyan vállalkozások, ahonnan legálisan, biztonsággal és gyorsan meg tudom szerezni a gázpalackot.

Mint említettem, nemcsak családok számára lehet kiváló választás, hanem vállalkozásoknak is, ugyanis a pb gázpalackok mellett, például targoncagázt, motorikus gázt tartalmazó palackok forgalmazását és szállítását is vállalják. Emellett pedig a vásárlóik tájékoztatására is különös gondot fordítanak, olyan fontos témákban, mint a gázpalackok tárolása és vizsgálata.