A család biztonsága a legfontosabb

Amikor testvérem családot alapított, már akkor tudta, hogy ez hiányzott az életéből és most megtalálta azt a célt, amit mindig is keresett. A családjáért élni ez lett neki a fő tevékenysége, és az, hogy az újonnan épülő házuk mindennel felszerelt legyen, olyan új típusú energia felhasználását tervezte, mellyel a családja ökológiai lábnyomát nem annyira hagyja a földön. Ezért is gondolta úgy, hogy napelem rendszert szereltet fel, azért mert környezet barát, és azért is mert több lábon kell állnia a háznak energia szükségletek terén is. Az interneten kezdett keresésbe, hogy miként is kellene hozzálátni, mi a legmegfelelőbb napelem rendszer egy családi ház teljes ellátásához. Úgy gondolta, hogy nem csak rásegítésként használná a napelem rendszert, hanem úgy, hogy a család minden energia szükségletét ez a rendszer fedezze.

Az interneten számos vállalkozás nyújtja szolgáltatásait, a rendszert és a napelemek felszerelését illetően is. De nagyon meg kell válogatni, több helyről árajánlatot kérni, hogy mindig a legmegfelelőbb helyről szerezzük be a rendszert. Ezért testvérem nagy kutatásba kezdett, számos oldalra ellátogatott, de egyik másik cég honlapján, vagy a bekért árajánlat alapján, nem feleltek meg annak az igényeknek, amiket a testvérem a gyártó, illetve felszerelő céggel szemben támasztott. Nem voltak nagy igényeik, csupán az ár érték arányosságot tartotta nagyon szem előtt, valamint, hogy nagyon jó kritikákat kapjon, vagy olvasson a cégről, mert mások véleménye nagyon fontos. A tapasztaltok megosztása ilyen téren nagyon hasznos, hogy több megrendelőt tudjon magához vonzani a cég. Testvérem már majdnem feladta a keresést, amikor rátalált egy remek cégre, ahol nagyon úgy nézett ki már a legelején, hogy minden a céggel szemben támasztott kritériuma teljesülni látszott.

napelem ár testvéremnél fő szempont volt, és ez a remek cég az árajánlatában amit testvérem kért tőlünk, remek napelem árat adott meg.

Amikor úgy határozott a testvérkém, hogy árajánlatot kér a cégtől, előtte megnézte a honlapjukat, ahol számos nagyon pozitív tapasztalatot megosztó személytől olvashatott, akik az ország különböző részeiről írták meg azt, hogy mennyire elégedettek a cég teljesítményével és a munkához való hozzáállásukkal. A cég fantasztikus szakértelemmel rendelkezik, ez már testvérem számára az árajánlatból kiderült, hogy olyan kw -tal és napelem teljesítménnyel számoltak, amely tényleg elegendő lesz az egész család igényeinek kiszolgálására. Amennyiben még soknak is mutatkozna a termelt energia mennyiség, akkor még egy rendszerbe visszatermelő funkciót is kiépítenek. A testvérem az árajánlat után, le is adta a rendelést, mert ennél jobbat biztosan nem fog találni, ezt érezte, és valóban is így volt, a beérkező más árajánlatok is ezt mutatták. A megrendelés leadása után, pár nappal jelentkeztek is a cégtől, és a felszerelés beütemezését szerették volna egyeztetni a testvéremmel. Nagyon rugalmasan álltak a dologhoz, mindenben a megrendelő igényeit és beosztását tartották szem előtt. Sikeresen megtörtént az egyeztetés és már csak a felszerelést várták, ami nagyon hamar el is következett. A kiérkező szakemberek teljesen felkészülten, nagy összhangban dolgoztak mindvégig, jó volt látni, ahogy felkerült a tetőre a rendszer és kiépítésre kerül a hálózat, szinte azt sem lehetett észrevenni, hogy ott vannak szerelők, annyira precízen és pontosan dolgoztak mindvégig. Az eredmény magáért beszél, és testvérem csak ajánlani tudja a céget.

napelem ár