Ezek lehetnek a családtervezés orvosolható mellékhatásai

Életünk talán legfontosabb eseménye, amikor igazi családdá válunk szívünk választottjával, és gyermekünk, vagy gyermekeink születnek. Az ezzel járó felelősség rendkívül nagy volumenű, a benne rejlő kihívások és élethelyzetek sokszor nehezek, meglepőek vagy viccesek, de semmiképpen sem unalmasak. A szülővé válásra nem tudunk felkészülni, hiszen gyerekeink cseperedésével párhuzamosan tanulunk meg mi is szülőknek lenni.

Sok-sok testet és lelket érintő változáson megyünk keresztül, vannak, amelyek elmúlnak és vannak, amelyek velünk maradnak. Ilyen például a gyermekvállalást követő testi változások, melyet a nők egészen eltérően kezelnek. Van, aki el tudja fogadni, van, aki nem. A nem elfogadásnak viszont hosszú távon az önbizalmat romboló hatása lehet ezért erre a dologra figyelni kell! Napjainkban már rengetegféle plasztikai beavatkozás létezik, amellyel visszanyerhetjük régi formánkat.

A plasztika.info.hu weboldalon számos műtéttípusról olvashatunk mely segíthet a gyermekvállalás utáni problémák orvoslásában. Ez egy budapesti plasztikai sebészet, a Kelemed Plasztika honlapja egyébként. A sebészet vezetője Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész főorvos, aki széleskörű évtizedes tapasztalatával és profi szaktudásával áll páciensei rendelkezésére. A honlapon rengeteg információt találhatunk a különböző műtéttípusokról, beavatkozásokról. Rendkívül részletesen és informatívan mutatja be az egyes eljárások folyamatait. Gondolok itt a műtétekre való felkészülésre, a beavatkozás lefolyására, az esetleges mellékhatásokra és a gyógyulás folyamatára.

A plasztika.info.hu képekkel gazdagon illusztrált, egyes műtétek vonatkozásában az előtte-utána állapot bemutatásában rendkívül meggyőző. Áraik korrektek, a beavatkozások egészségpénztári finanszírozása is lehetséges, részben is.

Budapesten 2, Pécsett 1 rendelő üzemel, de altatásos nagyműtéteket kizárólag csak egy második kerületi magánklinikán végeznek. A két másik rendelőben konzultációk, varratszedések és járóbeteg ellátás keretei között végezhető kezelések zajlanak.

A honlapon megtalálható minden szükséges információ a rendelők pontos címéről, a rendelési időkről és a bejelentkezéshez szükséges telefonszámról.