A család mindig az első

A család valódi fontosságára akkor jöttem rá, amikor megállapítottam a saját családomat. Korábban nem volt olyan példa előttem, ami azt mutatta volna számomra, hogy a családra mindig lehet számítani, nekik kell az első helyen állni, mindent megtesznek a családtagok egymásért stb. Viszont amikor megismertem a férjem családját akkor jöttem rá, hogy ez mekkora érték tud lenni. Korábban még abban sem voltam biztos, hogy szeretnék gyereket vállalni, bizonytalan voltam ebben a kérdésben, viszont amikor megláttam, hogy milyen is tud lenni egy jó család, akkor már nem volt kérdés bennem. Tudtam, hogy az én gyerekeim boldogságban fognak felnőni és gondtalan gyerekkoruk lesz.

Elkezdtem képezni magam a gyereknevelésben, a pszichológiában és minden olyan területen, ami számomra a jó gyerekneveléshez egy jó alapot adhatnak. Hiszen mindig lehet hova fejlődni, ebben sosincs megállás.

Ma már két gyermek édesanyja vagyok. Ez idő alatt nem csak a gyereknevelésről tanultam sokat, de a bababoltokról és gyerekjátékokról is sokat tapasztaltam.

Amikor először baba fogzásra kerestem valamilyen terméket, akkor nem volt egyszerű dolgom. Az interneten nagyon sok baba fogzásra való termék megtalálható különböző boltoktól. Viszont ami nekem a legjobban bevált, az az Imagine baby. A webshopjukban nagyon sok termék megtalálható. Vannak baba termékek, fejlesztő játékok, makis termékek és ajándék boxok is vannak.

Ha ajándékba szeretnél adni gyerekjátékot, de nem tudod mi tetszene a babának vagy az anyukának, akkor az ajándékutalványnak köszönhetően neked nem is kell választani a termékek közül. Elég kiválasztani azt, hogy milyen értékben szeretnéd megajándékozni a gyereket és az anyukát, ők pedig kiválasztják a számukra megfelelőket. Amennyiben viszont már sikerült választani, de pluszban szeretnél még adni egy kis apróságot, akkor is jó választás lehet az ajándékutalvány.

Az Imagine baby termékek anyukák visszajelzései és tapasztalatai alapján született meg. Minden termék bababarát anyagból készült, ezért irritáció nem fordulhat elő, illetve, ha a szájukba veszik a játékokat, ami ugye gyakran elő szokott fordulni, akkor sincs semmi gond. A játékról nem fog a baba nyál miatt leolvasni a festék és kis darabok sem fognak letörni róla, amitől megfulladhatna.

Az Imagine baby termékei külföldön több díjat is megnyertek már. Ez is azt mutatja, hogy a piacon egyedülállók, egyediek nem csak kinézetben, de funkciójukat tekintve is. Valóban a célközönség számára lettek kialakítva és szórakoztatóak is a gyerekek számára. Ha olyan baba termékeket keresel, amik megbízhatóak, jó minőségűek, segítik a gyermeked fejlődését és még jól is néznek ki, akkor az Imagine baby oldalán mindenképp nézz szét.

Hiszen az oldalon nem csak a játékokat ismerheted meg, hanem a blog cikkeknek köszönhetően segítséget is nyújtanak számodra, hogy melyik játékot mikor ajánlják és mire valók pontosan. Jobban megismerheted a márkát és a küldetésüket. Folyamatosan frissítik a blogbejegyzéseket, ezért mindig akad valamilyen új információ a játékokról és a babákról. Ha érdekelnek ezek a témák, akkor ne hagyd ki a blog cikkek elolvasását se.

Amennyiben kérdésed merülne fel a vásárlás során, akkor a gyakori kérdések fül alatt nagyon sok olyan kérdésre választ kaphatsz, ami lehet neked is problémát okoz. Illetve részletes tájékoztatást kaphatsz a fizetési és szállítási módokról.

Ha olyan gyerekjátékot szeretnél vásárolni, ami szórakoztató, fejleszti a gyermeket és még egyedi is, akkor az Imagine baby lesz a legjobb választás számotokra. Nézz szét a webshopban és döntsd el, melyik lesz az első Imagine baby játéka a gyerekednek.