Voca People a Kölcsey Központban!

AZ ÉLET ZENE, A ZENE ÉLET!

A VOCA PEOPLE Magyarországon is bemutatja új műsorát – az izgalmas és eredeti zenés kabarészenzációt már több, mint egymillióan látták világszerte.

Mega galaktikus szupersztárok …látnod kell, hogy el hidd!’ – CBS

A YouTube-on több, mint 50 millió megtekintéssel büszkélkedő VOCA PEOPLE tagjai nem használnak hangszereket, minden hangot élőben képeznek a-capella és modern beatboksz technikák kombinálásával. Tele energiával és csordultig komédiával és jókedvvel, ez a nemzetközi fenomén minden idők legjobb slágerei közül több, mint nyolcvanat mutat be Madonnától Mozarton keresztül Michael Jacksonig! Nincsenek hangszerek, nincsenek effektusok – csak nyolc hihetetlen, tehetséges énekes-komikus.

 “Lenyűgöző…a harmóniák földöntúliak!” – Time Out New York

A díjnyertes show világszerte már óriási sikernek örvend; négy éven belül teltházas turnéi lettek Európában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint a Távol-Keleten, továbbá több, mint egy évig szerepeltek a New York-i Off-Broadway-en, ahol Lucille Lortel-díjat nyertek a “Kiváló Színházi Élményért”.

Ezeknek a földönkívülieknek arany hangja van” – Le Parisien

A VOCA PEOPLE űrhajója egy ismeretlen bolygóra – a Földre – zuhant… A hajó töltője egyetlen energiaforrással – a ZENÉVEL – működik, tehát a VOCA PEOPLE tagjainak találkozniuk kell a Föld lakóival, annak érdekében, hogy megismerjék furcsa szokásaikat és zenéjüket, valamint, hogy a közönség segítségével, zenével feltöltsék páratlan hajójukat…Jegyek: 5 800 Ft, 7 200 Ft, 8 500 Ft, 9 900 Ft, 11 900 Ft
Online jegyvásárlás: itt!

A Kölcsey Központban és az Apolló moziban történő jegyvásárláskor SZÉP kártyát, valamint utalványokat nem fogadnak el!

Az előadás időpontja: 2016. december 28. (szerda) 19:00
Helyszín: Kölcsey Központ, Hunyadi utca 1-3., Debrecen, 4026