Abuczki Norbi búcsúkoncertje (Roadrunners – Retronome – Stormraizer – Huncut Pónik)

Ingyenes!!!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ifjú józsasi legény, AbuNorbi, aki arról álmodott, hogy ő lesz a világ legjobb gitárharcosa. Elment tehát Debrecen várába, hogy kitanulja a gitározás művészetét. Az évek során a padawan mesterré nőtte ki magát, s már ő tanította a jövő új gitárharcosait. AbuNorbi azonban nem elégedett meg hihetetlen képességeivel, így elindult, hogy messzi földön is próbára tegye magát. Ott aztán…

Nos, ennek a történetnek még nincs vége, ám a címszereplő életében egy korszak lezárul. A debreceni zenei élet egyik kiemelkedő tagja, egy kiváló zenész, tanár, mentor, és egy nagyon jó barát – ez mind elmondható Abuczki Norbertről, aki hamarosan külföldön, az Antwerpeni Királyi Konzervatórium klasszikus gitár szakán folytatja pályafutását, így eljött számára a búcsúbuli ideje!
Ezen alkalomból Norbi két zenekara, a Retronome és a Stormraizer ad koncertet, valamint vendégeik lesznek a Roadrunners és a Huncut Pónik zenekarok! Sok-sok régi zenésztárs, barát, valamint rengeteg örömteli és meghitt pillanat vár mindenkire, aki eljön!
Gyertek el Ti is, és tegyük emlékezetessé Norbikánk utolsó koncertjét!