Magyarósi Éva egyéni kiállítása a B24 Galériában!

Magyarósi Éva képzőművész munkáiból nyílik kiállítás A játékosok száma végtelen. Újabb játék kegyetlen lányoknak címmel a b24 Galériában 2017. február 3-án pénteken 18 órakor.

A tárlat kurátora German Kinga művészettörténész.

A kiállítást megnyitja: Szirtes János képzőművész.

Magyarósi Éva egyéni kiállítása közös játékra hív. A debreceni b24 Galéria tereiben egy „leckékből” álló forgatókönyv mentén megépített alkotástérrel találkozhatunk, miközben az alaptörténetet saját mikro-történetekkel egészíthetjük ki.

storyboard_007

A sajátos világ a szerelem és a vágyak budoárjaként, képzet-tereként helyet ad saját ösvények bejárására, saját ablakok megnyitására és arra is, hogy megértsünk egy egyéni alkotói folyamatot, egy különleges gondolkodásmód jellemző pillanatait. Ismerős érzések, ismerős helyzetek, dobókocka irányította véletlenek és végtelen világok darabjai jelennek meg a korábban még nem kiállított gipszrajzokon, a helyben megrajzolt fali koordináta-rendszeren, különböző tárgynegatívokon, roncsolt tárgymaradványokon, installált tárgy-együtteseken, miközben három animációs film is a fő történet fonalát szövi újra.

Helyszín: b24 Galéria, 4024 Debrecen, Batthyányi utca 24.