A magyar Vöröskereszt Országos Gyűjtése Megyénkben!

12435„Legyen másoknak is szép a karácsony!” – e szavakkal emlékezteti a vásárlókat a nehéz körülmények között élőkre a Magyar Vöröskereszt országos gyűjtőakciója, amelynek az egyik nagyáruház-lánc – a Tesco – ad otthont. Megyénkben december 9-én és 10-én 10.00-től 18.00 óráig négy bevásárlóközpontban várják az önkéntesek a konzervet, tésztát, rizset, egyéb tartós élelmiszereket, édességeket, tisztító és tisztálkodási szereket: Debrecenben a Kishegyesi úti (Tesco Extrában), s a Mikepércsi úti (Tesco Airportban), Berettyóújfaluban a Honvéd utcai hipermarketben és Hajdúszoboszlón a Kabai útféli áruházban.

A gyűjtés célja, hogy minél több nélkülöző nagycsaládnak, egyedülálló kisnyugdíjas, beteg embernek adjanak karácsonyi csomagot a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének területein.

A szervezők ezért kérik, hogy aki teheti – pénztárcájához mérten – tegyen egy-egy konzervvel, tésztával, rizzsel, egyéb tartós élelmiszerrel vagy tisztító, tisztálkodási szerrel többet a kosárba. Ha többen megtesszük ezt, több családon segíthet a szervezet.