sub NIGHT 3rd. BDay w/ MISS MANTS [Est] (Night Sirens)*

A sub.hu egy újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen 3 év telt el azóta, hogy ismét útjára indítottuk a sub NIGHT-ot. Az idei évfordulót egy speciális hölgyvendég társaságában ünnepeljük, aki nem más, mint az észt származású MISS MANTS. A 2000-es évek környékén tomboló elektronikus zenei láz Maria-t is elérte, és a drum and bass mellett a breakbeat nyerte el a tetszését leginkább, amit ma már újabban az electro egészít ki. A fekete korongok pörgetésén túl az évek során kialakította saját hangzását, és újsulis breakbeat zenéi elsöprő energiával tarolják le a tánctereket és a rádiók frekvenciáit. Legutóbb a méltán híres “This Is Progressive” podcast széria felkérésének tett eleget egy nuskool breaks mix elkészítésével.

Vendégünk mellett a „hazaiakat” ezúttal Tomslack, Rag és Dirty Ice képviseli majd, akik a breakbeat és a 4/4 világában tartanak idegenvezetést azoknak, akik velünk együtt ünnepelnek.
Várunk tehát mindenkit szeretettel születésnapi zsúrunkra, ahol immáron három gyertya ég majd a sub NIGHT képzeletbeli tortáján!

A belépés természetesen ezúttal is INGYENES és ajánlott.

—> Line-Up:
MISS MANTS (Est.) [Night Sirens]
Dirty Ice [CivisGround|Sub.hu]
Tomslack [Sub.hu]
Rag [IPC|Sub.hu]

—> Info
Start: 23:30h
Korhatár: 16+
– – – – – – – – – –
http://www.facebook.com/missmantsmusic
http://soundcloud.com/miss-mants
http://www.mixcloud.com/missmants
– – – – – – – – – –
http://www.facebook.com/subPONThu
http://www.sub.hu/